Aller au contenu
Accueil » Welkom!

Welkom!

Ontdek al onze publicaties en ons programma hier.


Een sterk en hardwerkend team dat rekening houdt
met de wil van de inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe

In de vorige brochure « Bilan » hebt u kunnen ontdekken wat we tijdens de afgelopen legislatuur (2018-2024) hebben bereikt. Het is een sterke en overtuigende balans.

In deze brochure « Programma 2024-2030 » zult u merken dat de Lijst van de Burgemeester na de verkiezingen niet zonder projecten zit. Onze werkkracht en beschikbaarheid zijn gebaseerd op de wil om de levenskwaliteit in onze gemeente voortdurend te verbeteren. De projecten die we u voorstellen, zijn concreet, realistisch en beantwoorden aan de vele verwachtingen die aan ons zijn uitgedrukt. We weten dat het vertrouwen van de kiezers te danken is aan het nakomen van de aangegane verbintenissen en hun realisatie.

Al mijn politieke handelen is altijd geleid door twee eisen: consistentie en coherentie in overtuigingen en werk. Deze loyaliteit aan de kiezers is de enige manier om het democratische leven te versterken. Ik ben deze koers altijd trouw gebleven.

Het mooiste project kan alleen gerealiseerd worden door teamwork. Een geweldig team van vrouwen en mannen met verschillende ervaringen, maar allemaal gedreven door dezelfde oprechtheid om naar u te luisteren en u te dienen. Samen met mijn collega-schepenen en gemeenteraadsleden die opnieuw opkomen en met de nieuwe kandidaten, tonen we ons enthousiasme om onze gemeente te versterken en uw wil te respecteren. We zullen onze gemeente krachtig verdedigen zodat ze niet wordt onderworpen aan dictaten of chantage. De democratie in leven houden betekent ook weerstand bieden aan politieke krachten die willen dat de gemeente slechts een doorgeefluik is van hogere autoriteiten, die vaak te weinig oog hebben voor de echte zorgen van de burgers.

De verkozenen van de Lijst van de Burgemeester zullen vurige verdedigers zijn van onze gemeente, uw gemeente, waarvan u de eigenheid, veiligheid, kwaliteit van de openbare ruimte en de dienstverlening aan de bevolking wilt behouden.

Wij werken met hart en ziel. Oprechte dank voor uw vertrouwen op 13 oktober aanstaande. Zoals we tot nu toe hebben bewezen, zullen we dat vertrouwen opnieuw waardig zijn.

Met vriendelijke groeten,


Olivier Maingain